6 september open repetitie!

 
Kom zingen, zonder notenschrift, op de open repetitie van pop- en musicalkoor Switch Voices.Zangmethode Ieder koorlid krijgt de songs op MP3 en kan repeteren wanneer het maar schikt: thuis of onderweg in de auto. Er wordt gezongen zonder notenschrift. Hierdoor is zingen bij het koor leuk voor mensen met én zonder koorervaring. Het is laagdrempelig en geschikt voor iedereen van 16 tot 88 jaar. Per liedje bepaalt men zelf bij welke stemgroep men denkt dat de eigen stem past. Later kan altijd nog van stemgroep worden gewisseld.Kwaliteit en repertoire

Per stemgroep zijn de songs door professionals ingezongen. De arrangementen (doorgaans 3/4 stemmig) zijn gevarieerd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit songs uit de jaren 60/70 tot heden. Men kan hierbij denken aan nummers van de Beatles, Supertramp, Electric Light Orchestra, Maroon 5, Van Dikhout, Borsato en songs uit o.a. musicals als Hair en Sister Act.

 

Welkom, repetities en informatie

Graag tot ziens op 6 september. De koffie/thee staat klaar.

Repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.

Meer informatie vindt u onder het kopje informatie en reglementen, of stuur een e-mail of bel naar 06-51505768.